2017. december 13., szerda

Divatos kötött sapkák 2018-ban

A sapka viselés mindig kényes kérdés a nők körében. Sokan úgy tartják, hogy egyáltalán nem elegáns, még csak nem is divatos, pláne ha azt is figyelembe vesszük, hogy a gondosan elkészített frizurát is tönkre teheti. Ezek azonban mind megcáfolni látszódó érvek, főleg az idei trendet végig nézve. Mutatunk nektek pár szuper divatos, meleg sapkát, amit bátran viselhettek 2018-ban is.

Egyszerűség szem előtt!
Az idei téli divatban is megtalálhatóak az alap darabok, amik anyagukban, fazonjukban és színvilágukban is párosíthatóak bármilyen szettel. Természetesen a fő funkciót, a melegen tartást előtérbe helyezve, idén ez az alapdarab a kötött sapka lett. Egyszerű színeivel, könnyed, de mégis izgalmas szabásával a bordázottan kötött sapka szinte elengedhetetlen kiegészítőnkké válhat a hideg időkben.
Budmil női sapka
Bojtok előtérben!
Ahogy a kabátoknál is hódít a szőrmével szegélyezett kapucni, úgy ez a megoldás a kiegészítőknél is megjelenik az idei divatban. Az egyszerűbb irány, ha egy igazán meleg kötött sapka tetején díszeleg a szőrmebojtunk. A sapka színe, de olykor maga a bojt színe is változhat, így mindenki megtalálhatja azt a darabot, ami leginkább illik, nem csak a téli szettjéhez, de a személyiségéhez is. És nem elhanyagolható szempont az sem, hogy amellett, hogy divatos és meleg kiegészítője lehet a télnek, rettentő bájossá teszi a viselőjét is. 
Budmil kötött bojtos sapka
Kicsit merészebb irányzat, amikor nem csak a sapka tetejét díszíti a bojt, hanem magát a kötött részt is. A bohém, játékos hatás ennél a darabnál nem marad el.
Budmil női bojtos sapka

Elegáns fejfedő? 
Ne legyetek szkeptikusak! Igenis lehet elegáns egy kötött sapka, csupán ízléses kialakítás kell hozzá. A 2018-as téli divatnak köszönhetően ezek a darabok is a polcokra kerültek, így válogathatunk a praktikus és nőies, elegáns sapkák között. Jól elhelyezett strasszos kövekkel szinte hó királynőként vonulhatsz benne télen, annyira fenséges hatást kelt viselőjének! Látjátok? Mi mondtuk, hogy lehet elegáns egy sapka is, már csak be kell szerezni egyet télre! 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése