2017. december 12., kedd

Divatos kötött sálak 2018-ban

Nyakunk köré tekerve, csavarva, bugyolálva viseljük. A tél elengedhetetlen kelléke a sál. Amellett, hogy természetesen véd a hidegtől, egy lehetőséget ad arra, hogy a téli szezonban is megmutasd a stílusodat. Meleg és divatos darabokkal a legszürkébb téli napot is feldobhatod. Összegyűjtöttük a 2018-as legtrendibb darabjait Nektek. 

Praktikus körsálak

A téli szezonban sokak előnyben részesítik a praktikus darabokat. Nem is csoda! Azok számára, akik reggeltől estig úton vannak, esetleg le- és felveszik a meleg rétegeket naponta többször is, elsődleges szempont az praktikus, egyszerű, de nagyszerű darabok viselése. A kiegészítőkkel sincs ez másképp! Szerencsére 2018-ban nagyon kedvelt lesz ez a hihetetlenül előnyös sál. A körsálak hordásánál nem kell bajlódni, hogy hogyan kössük meg vagy, hogy egy nagyobb szellő lefújja a nyakunkból, hiszen a kialakítása ezt lehetetlenné teszi. Ezzel a megoldással a körsálak a 2018-as téli szezon egyik legkedveltebb darabjai közé emelkedett, így mindenkinek figyelmébe ajánljuk, aki eddig kereste a divatos és hasznos, tökéletes kiegészítőt.  Válasszatok kötött kör sálakat a kínálatból, így garantált a hideg elleni védelem és a kényelem!
Budmil körsál


Kötött sálak elegánsan?
Igen, lehetséges! Volt egy idő, amikor a kötött sálaktól rettegtek a divatot kedvelők, hiszen előidézte a nagymama gondos kezei alatt készült darabokat, amiket később cikiztek az iskolában rajtunk. Szerencsére, azóta a megítélés változott és nem csak, hogy divatban van ez a fazon, de egy kis csavarral bármilyen elegáns alkalomra is bátran felvehető. Nem hogy cikizni, sokkal inkább irigyelni fognak, ha ezzel a strassz kövekkel díszített sállal jelensz meg egy téli partyba. 
Budmil fekete sál strasszos díszítéssel

Játssz a színekkel!
Bátran válassz esetleg merészebb színű, személyiségedhez passzoló sálat 2018-ban! Ebben a darabban az a legszuperebb, hogy ha a sapkát, kesztyűt és kabátot le is veszed, nyugodtan hagyhatod magadon, hiszen feldobja a legszokványosabb farmer póló szettet is!  A téli divatszezonba most tökéletesen belepasszolnak a mintás, kockás, csíkos, változatos színvilágúsálak, így ha egy ilyen darab rabolta el a szíved, akkor ne félj nem felvenni! De készülj fel, hogy mindenki el lesz ragadtatva az ízlésedtől! 
Budmil vékony sál





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése